Pieter S.

Ik ben begonnen met High Performance Coaching omdat ik een goede begeleiding zocht ivm met voeding zodat ik zoveel mogelijk uit mijn trainingen kon halen.
Ik kan met 100% overtuiging zeggen dat ik deze begeleiding heb ontvangen.

Ik ben altijd sportief geweest maar wist niet hoe ik voedsel in de juiste manier kon combineren met mijn sporten. Ik denk dan aan de hoeveelheid calorieën, hoeveel tijdstippen en maaltijden op een dag , de percentages van Koolhydraten, Proteïnen en Vetten etc. Kennard geeft je een grondige basis en een enorme hoeveelheid aan goede informatie mee. Hij staat klaar voor snelle eventuele aanpassingen en je kan constant met je vragen bij hem terecht ( en ik bedoel echt wel constant https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/ta5/1.5/16/1f642.png:) ) Maar een heel interessant aspect is dat je zelf gemotiveerd bent om bij te leren en te experimenteren.

Ik heb de 12 weken van het HPC doorlopen en ik kan met trots zeggen dat ik de basis principes van Kennard zijn programma tot op dag van vandaag gebruik.

Mijn doel was om spiermassa op te bouwen en om van 73 kg naar 80 kg te gaan.
Ik sta momenteel op 82 kg en eigenlijk heb ik er nog meer uitgehaald. Dankzij Kennard zijn opvolging en programma is mijn conditie stevig verbeterd en heb ik de kracht opgebouwd om mijn persoonlijke doelen te behalen. Ik begin elke dag met meer energie !

Of ik HPC  kan aanraden? ABSOLUUT!

 

Creëer een winnende High Performance omgeving

Iedereen die op zoek is naar succes of buitengewone resultaten heeft de volgende uitspraak van Jim Rohn wel al gehoord: “You are the average of the 5 friends you spend the most time with”.  En hoewel we dit allemaal...

10 Tips om extra kerstkilo's te voorkomen

De kerstperiode staat weer voor de deur! Tijdens deze prachtige tijd van het jaar durven we onze doelstellingen en voedingsgewoontes al wat sneller aan de kant te schuiven. In januari merken we dan echter dat er een aantal kilo&rsqu...

Wout D.

Het HPC programma en coach Kennard zijn een dikke aanrader.

Lees meer

Leen D

Ik heb net het coachingtraject doorlopen en ben meer dan blij met het resultaat.

Lees meer

Miek A.

Voor het programma was ik ook al bezig met gezonde voeding om af te vallen, maar het wilde maar niet lukken.

Lees meer

Pieter S.

Dankzij Kennard zijn opvolging en programma is mijn conditie stevig verbeterd

Lees meer

Vicky C.

Ik heb maar van 1 ding spijt.... dat ik er niet eerder aan begonnen ben... Bedankt !

Lees meer

Sangjoon W.

My experience with HPC was amazing.

Lees meer

Jozef P.

Don't dream for it, work for it. High Performance Coaching will give you all the support you need!

Lees meer